Multiaktiivne kehavõi küpsele ja pinges nahale

Belamcanda chinensis on Iiriste perekonda kuuluv taim, levinud Hiinas, Jaapanis ja Koreas, tuntud ja kasutatud traditsioonilises Hiina meditsiinis sajandeid. Selle risoom on tervistavate ainete allikas, kuna selle ekstraktil on antibakteriaalne, fungitsiidne, viiruste- ja vähivastane toime. Tänu oma tugevatele antioksüdantsetele ja vabade radikaalide vastastele omadustele, on Belamcanda chinensise juure ekstrakt suurepärane koostisosa preparaatides, mida kasutatakse kosmeetikas ja kosmetoloogias, eriti vananemisvastases kosmetoloogias, pärssides muuhulgas kollagenaaside mõju, mis lagundavad naha kollageenkiude. Lisaks parandab väga kõrge fütoöstrogeensete isoflavonoidide sisaldus küpse naha seisundit, aeglustades selle edasist enneaegse vananemise protsessi östrogeenpuudulikkuse vähendamise ja kollageeni sünteesi geeni vabastamise läbi, toetades seeläbi uute kiudude arenemist, mis säilitavad keha- ja näonaha tugevuse ja elastsuse.

pulanna-blog-2016-08-01-et

Multiaktiivne kehavõi on mõeldud küpsele ja pinges nahale. Toimeainete nagu Belamcanda chinensis ekstrakt, Avocadol ja argaaniaõli sisaldus moodustab radikaalide vastase kilbi, mis inaktiveerib vabu radikaale, mis on vastutavad naha vananemise eest, tugevdab naha barjääri, taastades optimaalse niiskustaseme. Antioksüdandid, mis sisalduvad kookosõlis ja E-vitamiinis, tungivad nahka, transportides toitaineid ja taastades naha elastsuse ja toonuse. Sheavõi, mis on saadud sheapuu mahepõllundusliku kultiveerimise teel, toidab ja niisutab nahka intensiivselt, takistades selle kuivamist, stimuleerib rakkude uuenemist, taastab, rahustab ärritust ja põletikku. PP-vitamiini lisand tagab stimulatsiooni ning kollageeni ja keramiidide tootmise, mis on naha lipiidide barjääri peamised koostisosad.

Kehavõi on mõeldud igapäevaseks hoolduseks. Seda tuleks kasutada pärast vanni, hõõrudes selle ringjate liigutustega nahale ja jättes imenduma.