Pulanna loodusliku kosmeetika koostisained

Looduslik kosmeetika on moodne trend, mis kogub iga päevaga populaarsust. Ostjad valivad aina sagedamini looduslikud taimsed tõmmised ja õlid, mis sisaldavad minimaalses koguses kunstlikke säilitus- ja värvaineid.

Pulanna uuenduslike Avocadol ja Eyeliss kompleksidega looduslik kosmeetika vastab täielikult nendele nõudmistele ning võitleb aktiivselt vanusest tingitud muutustega nahas. Mis teeb selle võimalikuks? Sellest saate lugeda meie artiklis.

Millised aineid sisaldavad Pulanna kosmeetikatooted?

Kookosõli, mida saadakse kookospähkli viljalihast kuuma või külma pressimise käigus.

Kookosõli sisaldab inimesele kasulikke polüküllastumata rasvhappeid:

  • lauriinhape tagab antibakteriaalse toime;
  • müristiinhape aktiveerib rakkude kaitseomadused;
  • hüaluroonhape niisutab nahka;
  • palmitiinhape, arahhidoonhape ja muud happed, mis sisaldavad suures koguses kaltsiumi; fosforit; A-, C-, E- ja K-vitamiini kiirendavad ja stimuleerivad naharakkude taastumist.

Neid happeid ei sünteesita organismis, kuid need on ülimalt tähtsad iga nahatüüpi ilu ja tervise säilitamiseks. Tänu rikkalikule koostisele on kookosõlil viiruste- ja põletikuvastane, antibakteriaalne, pehmendav ja niisutav toime.

Pärast kookosõli sisaldava kreemi peale kandmist moodustub naha pinnale nähtamatu kile, mis pehmendab ja silendab nahka loetud sekunditega.

Mitsellaarvesi puhastab nahka pehmelt, muutes selle siledaks ja sametiseks.

Päevitusjärgne palsam kookosõliga alandab põletikku ja kiirendab kudede taastumist, kaitseb nahka kindlalt kuivuse ja ketendamise eest.

Hüaluroonhape on erinevate bioloogiliste struktuuride ja vedelike koostisaine, mis sisaldub inimorganismi rakkudes ja osaleb enamikes bioloogilistes protsessides. Hüaluroonhappe oluline omadus on selle võime siduda ja hoida rakkudes veemolekule.

Vananedes või UV-kiirte toimel langeb hüaluroonhappe tase rakkudes pidevalt. See põhjustab naha õhenemist, selle elastsuse vähenemist ja varajaste kortsude tekkimist.

Pulanna esitleb hüaluroonhapet sisaldavate kosmeetiliste vahendite sarja. Need taastavad tõhusalt naha elastsuse ja nooruslikkuse igas vanuses.

Argaaniaõli, mis sisaldub öökreemis, saadakse ainult Marokos kasvava eksootilise argaaniapuu viljadest. Kohalikud berberi hõimud (Põhja-Aafrika elanikud) kutsuvad argaaniapuud „elu puuks“, mis peegeldab suurepäraselt selle unikaalseid omadusi.

Argaaniaõli sisaldab:

  • polüküllastumata rasvhappeid, millel on kaitsev ja niisutav toime;
  • polüfenoole – looduslikke antioksüdante, mis aitavad aeglustada vananemisprotsesse, muuta tumedaid laike silmade all heledamaks, aeglustada east tingitud pigmendilaikude teket;
  • tokoferooli, mis stimuleerib vigastatud rakkude taastumist;
  • A- ja F-vitamiini, mis aeglustavad rakkude vananemist.

Argaaniaõliga kehakreem kaitseb nahka UV-kiirte, kuivuse, põletiku eest; ennetab varajaste kortsude teket; aitab kaua säilitada naha noorust ja ilu.

Avokaadoõli kutsutakse unikaalse noorendava toime tõttu nooruse eliksiiriks. Õli saadakse kuivatatud külmpressitud avokaadoviljadest. Avokaadoõli ainulaadsed omadused on tingitud sellest, et see sisaldab A-, E-, C-, B-, D-vitamiini ja bioloogiliselt aktiivseid aineid:

  • skvaleeni – looduslikku ainet, millel on rakke taastav, vananemisprotsesse aeglustav, immuunsust tugevdav ja organismis vee tasakaalu hoidev toime. Skvaleen on tugevalt põletikuvastane; see parandab rasvaainevahetust ja osaleb hormoonide sünteesis;
  • klorofülli – ainet, mis osaleb organismi ainevahetusprotsessides ja vabastab rakke jääkainetest;
  • letsitiini – ainet, mida on vaja kõigi organismi süsteemide tööks.

Avokaado sisaldab viis korda rohkem E-vitamiini kui oliiviõli. Tänu sellele on avokaadoõlil tugev immuunsust stimuleeriv mõju. See aine sisaldub ka Pulanna kosmeetikatoodetes.

Shea-võid saadakse Aafrikas kasvava eksootilise võiseemniku pähklitest. Shea-või stimuleerib kollageeni ja elastiini moodustumist, silub kortse, parandab jumet ja aeglustab vananemisprotsesse. Võil pole ainult noorendav ja niisutav toime. Shea-võid kasutatakse edukalt dermatiidi, ekseemi ja psoriaasi ravis.

Shea-võiga päevitusjärgsed kreemid ja palsamid alandavad tõhusalt põletikku, kaitsevad UV-kiirte hävitava mõju eest ja elustavad närbunud nahka. Või unikaalne ravitoime on tingitud selle tasakaalustatud koostisest, kuhu kuuluvad triglütseriidid, rasvhapped ja vitamiinid.

Harilik aaloe, puis-aaloe on sukulentne taim, mida Eestis kasvatatakse laialdaselt toataimena. Aaloe raviomadusi kirjeldati esimest korda kolmandal aastatuhandel eKr. Ravikosmeetikas kasutatakse aaloeekstrakti kaitsvates, niisutavates ja jahutavates kreemides ja geelides.

Taim kiirendab rakkude taastumist, viib organismist välja jääkained ja toksiinid ning tõstab organismi üldist toonust.

24-karaadine kuld (nanokuld) – puhta (999 prooviga) kulla kolloidlahus, mis viiakse loomulike lipiidide abiga sügavatesse nahakihtidesse. Vahend on tõhus, kuna kullaioonid osalevad vigastatud rakkude taastamises ja neil on bakteritsiidne toime.

On tõestatud, et kuld parandab organismi mikrotsirkulatsiooni, stimuleerib rakkude jagunemist, mis on eriti oluline küpsele, närbuvale nahale. See tähendab, et kullalisandiga kosmeetilised vahendid mõjuvad organismile tõhusamalt – lisaks naha küllastamisele kasulike ainetega stimuleerivad need ka ainevahetusprotsesse, tugevdades iseregulatsiooni.

Pulanna uuenduslike Avocadol ja Eyeliss kompleksidega looduslik kosmeetika lahendab edukalt vanusest tingitud muutuste tekitatud nahaprobleemid, nii et pole tarvis kalleid kosmeetilisi protseduure.

Pulanna kosmeetikatooted on soodsad ja neid on mugav kasutada. Komplektil on kaks osa: kreem ja geel, tänu millele aktiivsed komponendid ei puutu õhuga kokku ning säilitavad maksimaalse toime. Päikesekaitsega tootesarjal on BDIH kvaliteedisertifikaat (Saksamaa).

Kas sellest artiklist oli teile kasu? Jagage seda sõpradega sotsiaalmeedia kaudu!