Tutvustame biokullal põhinevat tootesarja

Professor Shu Xiao Xian, toetudes Tianjini Hiina meditsiinilise kosmetoloogia instituudi viimastele arengutele ja tuhandeaastasele meditsiinitraditsioonile, on loonud ainulaadse Pulanna kosmeetikasarja.

See on välja töötatud taimsete koostisosade põhjal, mis on osutunud kõige tõhusamaks ja ohutumaks. Koos traditsiooniliste ravimtaimedega on instituut esimesena Hiinas lisanud selliseid komponente nagu kuld, hõbe, pärlid, siid ja merevaik, mis on muutnud Pulanna tooted veelgi efektiivsemaks. Nende toodete kujundus on ebatavaline ja unikaalne. Eripäraks on see, et üks osa sisaldab kahte eraldi fraktsiooni – kreem on spiraalide või pärlite kujul lisatud läbipaistvale geelile, mis võimaldab säilitada komponentide kvaliteeti pikka aega.

Tutvustame biokullal põhinevat tootesarja

Kolloidkullal põhinevate kosmeetikatoodete raviomadusi on kirjeldatud Vana-Hiina meditsiiniõpetuses. Kaasaegsed teaduslikud uuringud on näidanud, et kuld suurendab märkimisväärselt naha võimet absorbeerida ja säilitada niiskust. 24-karaadise kulla ja looduslike idamaiste ravimtaimede kombinatsioon esindab uut põlvkonda vahendeid, mis kindlustavad vananemisvastase protsessi.

Bioloogiline kuld avaldab soodsat mõju naha toitumisele ja suurendab selle võimet imada aktiivseid taimseid koostisosi.

Sarja kuulub puhastuspiim, toonik, geel silmalaugudele ja 2 kreemi – kulla ja pärlipulbriga.

Biokullal põhinevad kosmeetikatooted on hüpoallergilised. Nad on lõhnatud, mis tähendab seda, et nende koostisse ei kuulu aromaatseid aineid ja säilitusaineid, mis võiksid tekitada allergilisi reaktsioone.

Pärlikreemi koostisse kuuluv pärlipuuder on moodustunud merikarpide sisemuses. Puuder parandab ainevahetust ning kaitseb vabade radikaalide ja UV-kiirguse negatiivse mõju eest. Biokuld annab nahale pikaaegse ja sügava niisutuse ja toitumise.

Samavõrd oluline komponent on E-vitamiin, mida mõnikord nimetatakse „ilu vitamiiniks“ ning millel on antioksüdantne toime. E-vitamiin aeglustab vananemisprotsessi, tugevdab membraane ja stimuleerib naha hingamist.

Naha vananemine – see on sisuliselt naha võime kadumine niiskust säilitada. Silmaümbrusgeelis sisalduv hüaluroonhape on üks kõige tõhusam vahend niiskuse säilitamiseks. Hüaluroonhappe bioloogilised funktsioonid – naharakkude niisutamine ja regenereerimine – teevad sellest suurepärase meigialuskreemi, mis takistab silmaümbruse naha kuivamist.

Naha nooruse säilitamisel on oluline roll ka puhastuspiimal. Tänu rooma kummeli ekstraktile piim mitte üksnes ei eemalda suurepäraselt meiki, vaid ka rahustab, värskendab ja niisutab väsinud näonahka. Õrna tekstuuri tõttu sobib tundlikule nahale.

Sari on mõeldud kasutamiseks alates 35-40 aasta vanusest, sõltuvalt naha seisundist.