Minu tutvus Pulanna kosmeetikaga

Ma tulin poodi silma patju ostma, taaskord sortimenti vaadates rääkisin konsultandiga uutest toodetest ja jõudsin Pulanna kosmeetika väljapanekuni. Pole seda tootemarki varem poodides märganud, see näeb fantastiline välja.

Kogu väljapanek oli täis ebareaalselt ilusate pudelikestega, purgikestega mitte vähem huvitava sisuga. Usun, kedagi ei üllatanud minu soov osta neid, sest ka hinnad olid üllatavalt demokraatlikud. Brändi tooted olid sarjadesse jagatud vanuse järgi. Tavaliselt olen „uustulnukitega“ ettevaatlik, kuid otsustasin paar toodet proovida, et arusaada, kas tasub edaspidi selle margiga „sõbrad olla“.

Nendele, kes ei ole tootemargiga tuttavad:

Pulanna ilmus esmakordselt Euroopa turule 80-ndate lõpus, peale seda kui loodi Euroopa sarja kliimaerinevust meeles pidades, samuti ka naha struktuuri ja rangeid nõudmisi kosmeetiliste toodete kvaliteedi vastu.

See on Euroopa ja Hiina spetsialistide ühisprojekt. Tänu spetsialistide teadmistele taimede, mineraalide ja metallide ravimtoimetest kosmeetiliste toodete koostisesse olid lisatud unikaalsed komponendid nagu: bio-kuld, bio-hõbe, pärlid, nefriit, silk, merevaik, mere kollageen, elujuur ja võhumõõk, patenteeritud Avokadol® ja EyelissTM tehnoloogiad, mis tegid kosmeetikat veelgi efektiivsemaks ja mõjusamaks.

Niisiis, tutvustan Teile Pulanna kosmeetilisi tooteid kaaviari ja brilliant tolmu põhjal, mis on soovitatav kasutamiseks alates 35. eluaastast:

  • Caviar & Diamond Treatment näokreem – 60 ml
  • Caviar & Diamond Treatment silmakontuuri seerum – 20 ml

Samuti saame teada, kas kõik on tõesti nii lilleline…

Caviar & Diamond Treatment näokreem – taastuv lifting-kreem näole

Kreem näeb šikk välja, toode on väga hästi esteetiliselt läbimõeldud. See on pakitud purki, mis imiteerib klaasi, kartong pakendis, plastalusel.

Sellega kaasnevad 2 lusikest, tõenäoliselt selle kaheosalise konsistentsi pärast – eraldi lusikas iga osa jaoks.

Purgi sisu on alumiinium kattega kaitstud.

Seda avades pääseme sellise iluduseni:

Kreemil on vapustavalt huvitav kujundus kuldkattega kaaviari marjakestega, mis ilusti särab valguses. Arvatavasti see ongi see sama brilliant puuder. Muidu, olin ausalt üllatunud, et kreem tõesti sisaldab musta kaaviari ekstrakti, kusjuures mitte koostise lõpus, ning elujuure ekstrakti ja brilliant puudrit. Kui ma selle ostsin, tahtsin lihtsalt, et see iludus oleks minu peeglilaual. Selle koostise lugesin alles hiljem. Tegelikult suhtusin irooniaga konsultandi sõnadesse, et sari sisaldab musta kaaviari. Asjata. Samuti soovin välja tuua, et kreem on lõhnatu.

Olen usinalt seda kreemi katsetanud hommikuti ja õhtuti kahe nädala jooksul. Mulje pole ühemõtteline: ei saa öelda, et selle hoolitsusomadused üllatasid mind, kuid ka halvasti ei saa öelda, sest see ikkagist toimib.

Kreem sisaldab kahte faasi – geel ja kreem. See on kerge ja imbub kiiresti. Ausalt öeldes, mulle ei meeldi eriti geeltekstuurid, selle pärast ei tundnud ma erilist vapustust seda näole rakendades. Sellest hoolimata aga on kõik ilus.

Kreem niisutab nahka ilusti, kuid ma sain pidevalt kasvuhoone tunnet näole. Äkki see polegi kreemi viga, sest mu nahk on alati niisugust diskomforti geeltoodetest tundnud. Ei mingit ärritust või allergiat ei põhjustanud mu tundlikule nahale, ega poore pole kinni toppinud. Nahk on sirge, sile peale seda. Võimalik, et näohoolituses geeli armastajad ( tean, et selliseid on ka) hindavad seda kõrgelt. Minu lemmikuks aga see ei saanud. Peale kahte nädalat katsetamist käsi enam ei siruta selle poole. Sellegi poolest kaunistab see minu peegellauda.

pulanna-blog-2016-07-20-face-cream

Silmatorkavaid vigu sellest ei leidnud, sest see ikkagist toimib. Selle hoolitsus on kerge, keskpärane. Ma ei ole märganud, et mu nahk oleks tunduvalt muutunud, kuid tootja lubadustega võrreldes on tulemus selline:

  • Hetkelist pinguldavat effekti, mida tootja lubas, ei märganud
  • Kas oma kallogeen on aktiivselt toodetud – pole õrna aimugi
  • Taastamistoime on nõrk, toitvat effekti ei saanud
  • Niisutab nahka perfektselt
  • Ei tea, kas see võitles kortsued tekkimise vastu, sest mul neid pole
  • Naha elastsuse kasvu ega tavalisest rohkem tervislikku väljanägemist pole ka märganud.

Järeldus: kreemi peab kas rohkem kasutama (kuigi kaks nädalat on piisav aeg, et ennast näidata) või tooja luiskab. See on lihtsalt hea niisutav toode.

Testimiperiood: 2 nädalat

Hinne: 3 hoolitustoime eest ja 5++ tootekujunduse eest

Caviar & Diamond Treatment Eye Serum – taastuv silmakontuuri seerum

Vaatame kui aus on tootja see kord…

Tunnistan üles, see seerum sai mu lemmikuks. See ainult tundub tavaline olevat. Tegelikult on see vapustav!

Viimasel ajal hakkasin rohkem tuubides silmapiirkonna kreeme eelistama. Aasta tagasi meedisid purgid, vaatamata sellele, et tuubides tooted on hügieenilisemad ja mugavamad. Niisiis, antud seerum on pakitud mugava nina-dosaatoriga tuubi sisse, mis annab ainet vajalikus koguses välja.

Seerumi konsistents on ebareaalselt meeldiv, keskmist tihedust, on kergelt rakendatav, kergelt imbuv ja peaasi – see töötab!

Peale häid hoolitsustoimeid on seerumis veel valgustpeegelduvaid tükikesi, mida ma üritasin mitu päeva pildile saada, mis mul lõpuks õnnestus, kuigi pildil näeb see nagu šimmer, tegelikuses aga on nad nii delikaatsed, et sassi ajada ei saa.

Seerum toidab hästi nahka, niisutab õrna nahka silmapiirkonnas, tunduvalt tõstab selle toonust, teeb seda kindlamaks. Samuti peegelduvate mikro-ainete pärast värskendab nahka visuaalselt, teeb kortsuvõrku vähenähtavaks ja helendab silmaaluseid, kui seal on tumedaid ringe. Seerum on tegelikult perfektne keigipõhi, nagu see ka pakendil kirjas on. Ühe sõnaga, soovitan seda toodet ja kasutan seda ise hea meelega.

pulanna-blog-2016-07-20-eye-serum

Võrdleme tulemusi tootja sõnadega:

  • Taaskord on arusaamatuks jäänud kollageeni aktiveerimine, ei saa seda kindlaks teha ainult selle põhjal, et naha seisund tõesti paraneb seerumi kasutades
  • Silmalaua nahk näeb tõesti puhanuna ja siledana
  • Ei tea kuidas see turgestsentsi säästab, kuid nahatoonus kasvab
  • Epidermise rakkude uuendusest ei saa erilist öelda, sest ei tea kuidas seda näha
  • Samuti naharakkude vananemisprotsessi aeglustamisest – see on juba ulme. Kui kreemid oleks selleks võimelised, keegi ei vananeks. Oleks terve maailmaga Pulanna tooteid täisostnud ja aeglustaks seda protsessi. Elaks kaua ja õnnelikud
  • Tekstuur on aga tõesti ideaalselt kerge

Saan kõigest aru, turunduskäigud ja muu, kuid mind tõesti väsitavad tootjad, kes lubavad ebareaalset ja teeb seda iga järgmise toodega. Tahaks talle silma vaadata ja küsida, kas ta tõesti arvab, et keegi seda jama usub?! Igatahes, on see hullult igav.

Katsetusperiood: üle 3 nädala

Hinne: 5

Kõigile head päeva!
Lugupidamisega Dilia
kosmetista.ru