Tutvustame sarja hõbeda baasil

Hõbe – see on tugevaim praeguseni tuntud looduslik antibiootikum. Siiani pole ükski mikroorganism selle vastu resistentseks muutunud. Hõbe hävitab rohkem kui 650 liiki baktereid ja viirusi. Kolloidhõbe on võimsa antiseptilise toimega ning on sealjuures inimorganismile täiesti kahjutu.

Selle toimespekter on väga lai, see võitleb mitte ainult viiruste ja seente vaid ka kõrgelt organiseeritud eluvormidega. Kunstlikest antiseptikutest erineb hõbe selle poolest, et ta ei põhjusta enda suhtes resistentsete patogeensete mikroobide teket.

Kolloidhõbedat sisaldavad Pulanna kosmeetikatooted on ainulaadsed selle poolest, et nad pärsivad haigusttekitavate bakterite kasvu ja arengut. See on eriti tähtis probleemse,  põletiku ja akne all kannatava naha korral.

Hõbedal põhinev puhastuspiim eemaldab meigi, liigse rasu ja pindmise mustuse. Sel on põletikuvastane, rahustav ja niisutav toime.

Kasulikku mõju nahale täiendab lootose ekstrakt, mis on tuntud kui puhastav, stimuleeriv, värskendav ja nahka pleegitav koostisosa.

Läbipaistvale geelile on kuulikeste kujul lisatud päevakreem. Sellisel kujul säilitavad toitained oma mõju pikaks ajaks.

Kreemi säilitatakse õhule ja bakteritele ligipääsmatus pakendis. Segades kaks fraktsiooni – geeli ja kuulikesed teie nahatüübi jaoks õiges proportsioonis (kombineeritud või normaalne nahk – 2-3 kuulikest ja veidi geeli, rasune – 1 kreemikuulike ja rohkem geeli), valmistate kreemi vahetult enne selle kasutamist.

Tutvustame sarja hõbeda baasilGeel, päevase, öise ja niisutava kreemi sisaldab ravimtaimede ekstrakte. Selliseid nagu hiina angelica ekstrakt, aloe ekstrakt.

Hobukastani ekstrakt on üks peamisi niisutava kreemi komponente. Nagu teada, tugevdab hobukastani ekstrakt veresoonte seinu, mistõttu seda kasutatakse kuperoosa vastu võitlemiseks, see takistab ka trombide moodustumist veresoontes.

Näotoonik hõbeda põhjal värskendab, toniseerib ja niisutab nahka. Suvel võib nägu päeva jooksul sellega pühkida. Ženšenniekstrakt parandab naha vastupanuvõimet kahjulikele keskkonnamõjudele, varustab nahka toitvate ja niisutavate elementidega.

Valge pojengi ekstraktil on rahustav ja toniseeriv toime. Tänu oma tuntud antiseptilistele omadustele parandavad hõbedamolekulid sügavale kudedesse tungides rasunäärmete tööd ja vereringet, väldivad pooride ummistumist ja pärsivad bakterite kasvu. Lisaks sellele võib hõbe nahka päikesepõletuse eest tõhusalt kaitsta ja nahaärritust ära hoida.

Pulanna hõbedal põhinevad kosmeetikatooted on hädavajalikud noorele, probleemsele ja vananevale nahale.