Esmatutvus Pulanna kosmeetikavahenditega

Esmatutvus Pulanna kosmeetikavahenditega

Miski muu ei reeda naise vanust nii nagu nahk. Terve ja hoolitsetud nahk aitab aega petta. Et nahk toimiks normaalselt, tuleb seda õigesti hooldada ja korralikult puhastada. Naistele pakutakse tohutut hulka kõikvõimalikke kreeme, geele ja maske. See teeb lausa nõutuks. Tahaks küll võluv olla, aga mida valida?

Meenutame täna, et Hiina ajalugu on mitme aastatuhande pikkune. Sajandeid on kogutud teadmisi ja kogemusi ravimtaimede kohta ning uuritud nende mõju inimese organismile. Hiinlased omistasid kosmeetikavahenditele tohutut tähtsust. Paljud iidsed naha hooldamise saladused on säilinud tänapäevani. Neid on uuritud ja täiendatud nüüdisaegse kosmetoloogia parimate saavutustega. Selle tulemusel on loodud ainulaadne sari Pulanna, millel ei ole praegu maailma turul analooge.

Pulanna jõudis Euroopa turule esimest korda 80ndate aastate lõpus, kui oli loodud Euroopa kosmeetikasari, mille juures on arvesse võetud kohalikke kliimatingimusi, naha ehituse eripärasid ja rangemaid nõudmisi kosmeetikavahendite kvaliteedi suhtes.

Seda sarja on katsetatud ja see on heaks kiidetud. Sarja ainulaadne koostis on leidnud tunnustust. Praegu on Pulanna laialt tuntud Prantsusmaal, Saksamaal, Itaalias, Hispaanias ja teistes Euroopa riikides. Eestisse jõudis see 1998. aastal. Selle aja jooksul on pakutav sortiment oluliselt suurenenud. Viimane uudis on aaloel, nonipuul ja teistel taimedel põhinev naturaalne päikesekaitse sari.

Kosmeetika on mõeldud ja loodud ravimiseks ja taastamiseks. Tänu selle sarja kreemides sisalduvale biohõbedale lahenevad nahapõletike probleemid. Hõbe on teatavasti suurepärane antiseptik.

Pulanna igal sarjal on oma spetsiaalne suunitlus. Kõige tähtsam on määrata õigesti kindlaks naha tüüp ja probleemide esinemisel nende põhjus.

Vanusepiiranguid ei ole. Kreeme võib kasutada igas vanuses. Erandiks on viis sarja: belamcanda sari, biokullal põhinev sari, biokullal ja viinamarjal põhinev sari, kollageenisari ning kuldjuurel põhinev sari. Neid võib kasutada alates 30.–40. eluaastast.

Tahaks esile tõsta mõnda oma koostise poolest eriti huvitavat sarja. Biokullal põhinev sari on otsene alternatiiv kuldniitidele. Kolloidkuld ja ­hõbe viivad kasulikke aineid suurepäraselt naha keskmistesse ja sügavatesse kihtidesse. Biokulla baasil valmistatud kreemid loovad omalaadse barjääri kahjulike ainete vastu ega lase neil nahka tungida.

Pulanna kosmeetikavahendite peamistest eelistest rääkides tuleb öelda, et suur osa kreeme on hüpoallergilised ega sisalda hormoone.

Kõik kreemid imenduvad tänu geeljale baasile kergesti, mistõttu need on väga ökonoomsed. Ühele protseduurile kulub 2–3 ml, silmageeli 1–2 ml. Ühegi sarja toonikud ei sisalda piiritust ja kõik niisutavad tänu hüaluroonhappele. Tootmisel ei kasutata kõrget temperatuuri, seega säilib kõigi komponentide bioloogiline aktiivsus.

Meie veebipoes võite põhjalikult tutvuda kõigi Pulanna sarjadega ning avaldada arvamust ja esitada küsimusi.

Meie aitame teil kreemi välja valida, ülejäänu teeb see juba ise!