Kaitsev ja niisutav päevakreem ning toniseeriv ja pinguldav geel silmalaugudele sarjast „Roheline tee“

Tere kõigile!

Siin on esimene postitus uuel, 2017. aastal ja kohe kahe toote kohta! Mäletan, kui ma nägin neid veebilehel, tahtsin neid kohe proovida. Aga miks? Kas te olete näinud seda kujundust? Täpsemalt seda, kuidas on kujundatud kreem ise? See on lihtsalt – WOW! Justkui nanotehnoloogia teie kosmeetikalaual. Ja silmakreem on samuti kujundatud väga lahedalt! Aga sellest hiljem. Niisiis, tutvugem kohe.

Kaitsev ja niisutav päevakreem sarjast „Roheline tee“

  • Niisutab aktiivselt nahka, ilma seda üle koormamata
  • Suurendab naha vastupanuvõimet negatiivsetele keskkonnamõjudele
  • Tugevdab kapillaaride seinu, parandab elastsust, ennetab rosacea teket
  • Omab võimast antioksüdantset mõju
  • Leevendab põletikku ja ärritust, kiirendab naha paranemist
  • Antibakteriaalne, aknevastane toime
  • Omab kootavat, põletikuvastast toimet
  • Sisaldab looduslikke fotofiltreid, mis kaitsevad nahka UV-kiirte kahjuliku mõju eest

SDC11584

Kreem on pandud läbipaistvasse plastmassist hõbedase kaanega purki. Purk ise on pakendatud pappkarbikesse, komplekti kuulub ka väike lusikas, millega on mugav kreemi võtta.

Kreemi enda kujundus, nagu ma juba ütlesin – on hämmastav! Ja kõik tundub olevat lihtne. Pole luksuslikku pakendit, rasket klaasi, kuid siiski, idee ja teostus võivad anda silmad ette paljudele luksuslikele kreemidele.

Purgis on kerge, läbipaistev roheline geel ja selles ümmargused kreemikapslid, mis paiknevad mitmes reas.

SDC11607

Nii näeb välja just avatud purk. Nagu näete, oli purk tihedalt fooliumiga suletud.

SDC11634

Ja nii näeb välja portsjon kreemi + geeli. Kapsel ise on väga pehme, see puruneb lusika puudutusest. Tegelikult on see lihtsalt kreem, millele on antud kapsli kuju.

SDC11651

Nii näeb välja täielikult purunenud kapsel. See kogus on enam kui piisav, et kanda kreem näole ja kaelale.

Ja nüüd ma ütlen teile oma arvamuse selle kreemi kohta.

Algul ma pisut pelgasin seda kreemi, sest ma ei kasuta massikaubandusest ostetud kreeme, ja ma kartsin, et see suleb poorid ning mul tekib akne. Kuid uudishimu sai võitu ja hakkasin seda kasutama. Nüüd võin kindlalt öelda – see ei ummista üldse poore! See on selline kerge ja meeldiv. Niisutab lihtsalt fantastiliselt nahka ja pehmendab seda. Kasutan seda päevakreemina ning ka meigi aluskreemina on see väga hea. Meik püsib selle peal suurepäraselt, midagi ei libise ära ja ei paljastu. Samuti võitleb see suurepäraselt lööbega – eemaldab selle osaliselt ja ei lase tekkida uuel.

Üldiselt, minu nahale on see ideaalne kreem. Need, kes on minu postitusi lugenud – teavad, et ma olen viimasel ajal lõpetanud näokreemide kasutamise. Ainult seerumid, fluidumid ja geelid, kuna rasketest tekstuuridest ummistuvad mul koheselt poorid. Kuid see kreem-geel on nii kerge, et ei põhjusta mingeid probleeme minu probleemsele nahale. See imendub kiiresti ja jätab naha niiskusest küllastunuks. Kreemil on ka väga kerge, värske lõhn, mis lendub kiiresti.

Testimise aeg: umbes 3 kuud.
Hinne: 5 5-st
Link toote kohta: https://pulanna.ee/toode/niisutav-ja-kaitsev-paevakreem/

Järgmine toode:

Toniseeriv ja pinguldav geel silmalaugudele sarjast „Roheline tee“

  • Sel on uuendav ja antioksüdantne mõju
  • Reguleerib ainevahetust, normaliseerib hüdrolipiidide tasakaalu
  • Parandab mikrotsirkulatsiooni naharakkudes, tugevdab väikseimate kapillaaride seinu
  • Niisutab ja toniseerib nahka
  • Parandab silmalaugude naha elastsust, muutes selle nõtkemaks
  • Sisaldab looduslikke fotofiltreid, mis kaitsevad õrna silmalaugude nahka UVA-UVB päikesekiirguse eest, vältides õrna silmaümbruse naha enneaegset vananemist.

SDC11565g

Silmalaugudele mõeldud geeli kasutamist soovitatakse eriti neile, kes kasutavad dekoratiivkosmeetikat. Geel on suurepärane meigialus, takistab laugude naha kuivamist. Toniseerib ja pinguldab nahka, takistades enneaegsete kortsude teket.

Pakitud on see geel, nagu ka eelmine – pappkarbikesse, ühes komplekti kuuluva lusikaga. Kuid geeli enda kujundus purgis on täiesti erinev. Siin näeme spiraale.

SDC11578

Pealtvaates. Poolläbipaistvas rohekas geelis on kreemist koosnevad spiraalid. Need spiraalid küütlevad väga ilusti mitmevärviliste sädemetega.

SDC11675

Kreemiportsjonil (siin on juba segunenud geel ja tükike spiraali) on nähtavad need samad sädemed.
See on väga peen virvendus, mis on lähemal vaatlusel silmaga nähtav.

Kuid nüüd minu arvamus.

See kreem meeldib mulle väga, kuid on üks „AGA“, mille tõttu ma ilmselt ei jätka selle kasutamist, vaatamata sellele, et see on nii lahe. See niisutab nahka lihtsalt fantastiliselt! Mul ei ole ja pole kunagi olnud midagi seesugust, mis puudutab naha niisutamist. Päevakreemina on see lihtsalt fantastiline! See imendub kiiresti ja peitekreem jääb selle peal sile. Tänu sellele kreemile peitepulk ei rullu, ei moodusta volte – püsib nii, et see ei ole absoluutselt nähtav. Puuduvad kuivad kohad, kestendus, rõhutatud tekstuur. Lihtsalt rõõm!

Kuid ma ei tea, mis selle koostises on, kuid ta „lõikab“ mulle silma. Need hakkavad vett jooksma. Üldiselt on see väga ebameeldiv tunne ja seetõttu on seda raske kasutada. Ma ei tea, kas ma jätkan selle kasutamist ja olen nagu need hiired, kes nutsid, kui said torgata, kuid jätkasid kaktuse närimist või loobun selle kasutamisest – vaatame.

Testimise aeg: umbes 3 kuud.
Hinne: 4 5-st (miinus üks pall limaskesta ärrituse eest)
Link toote kohta: https://pulanna.ee/toode/toniseeriv-ja-tugevdav-silmaumbruse-geel/

Allikas: Maria Batory, ZoomZoom Beauty