Kuidas taastada kannatanud nahka pärast suve ja valmistada seda ette külmadeks?

Soe suvi on vaikselt muutunud sügiseks. Me puhkasime, päevitasime palju tahtsime ja suplesime. Ei tahaks uskuda, et juba kuu aja pärast on niiske ja külm. Seetõttu laskem end hellitada viimastel soojadel päikesekiirtel, nautigem vaikseid õhtuid ja andugem meeldivatele mälestustele möödunud suvest.

Kui te eelnevalt, juba kevadel, valmistasite nägu ja keha ette päikesevannideks, siis pakub pilk peeglisse teile rahuldust: värskest õhust värskemaks muutunud nägu, päevitunud ja sõna otseses mõttes noorenenud keha. Kuid ettevalmistamata naha korral võis päike põhjustada pettumust.

Punased laigud, naha kestendamine, pigmendilaigud – see on kergemeelsuse tagajärg. Liigne päikese- ja merevannide võtmine aitab kaasa naha kiirele vananemisele ja dehüdratatsioonile.

Täna räägime sellest, kuidas taastada kannatanud nahka ja valmistada seda ette külmadeks.

Puudutamisel kare või kestendav nahk – tavaliselt on see kuiv nahk, mis vajab erilist tähelepanu. Kuiva naha taastamist tuleb alustada pehme koorimisega kord nädalas, soovitatavalt õhtul. Selleks sobib õrn koorimine Pulanna Ginseng Peeling For Face. Ideaalne puhastusvahend kõikidele nahatüüpidele, eriti kuivale ja tundlikule nahale. Pehmed tajumatud polümeergraanulid eemaldavad nahka kahjustamata või venitamata surnud rakud, puhastavad poore.

Kuidas taastada kannatanud nahka pärast suve ja valmistada seda ette külmadeks?

Pärast näo loputamist jaheda veega siirdume ühe tähtsaima etapi – tooniku juurde. Naised osutavad sellele vähe tähelepanu, kuid täiesti asjatult. Toonik valmistab nahka ette edasiseks hoolduseks. Tänu sellele nahk imab ja säilitab vajalikud komponendid, mis sisalduvad kreemides. Kuivale, kestendavale nahale sobib rohelise tee põhjal sarjast toonik Pulanna Green Tea Balancing Toner, mis ei sisalda alkoholi, värskendab meeldivalt nahka, on põletikuvastase toimega, ahendab poore.

Järgmine samm – kreem. Kõige tähtsam selles etapis – see on valida õige kreem. See peaks olema niisutav ja toitev. Et taastada päikese käes liigselt kuivatatud nahk, soovitame kreemi samast seeriast kui koorimist – Pulanna Ginseng Cream.

Kuidas taastada kannatanud nahka pärast suve ja valmistada seda ette külmadeks?

Sarja koostisse kuulub ženšenniekstrakt. Meditsiini ajalugu ei tunne teist taime, mida oleks nii kõrgelt hinnatud. Tuhandeid aastaid oli ženšenn – kummardamise objekt. Hiina kirjaviisis kirjutatakse selle taime nimi järgmiste hieroglüüfidega: žen – inimene, šenn – juur. Seda nimetatakse imeks ja igavese elu jumalikuks taimeks.

Metsikult kasvav ženšenn, mida kasutatakse Pulanna looduslikus kosmeetikas, kasvab Chang-bai mägedes, mis on üks ökoloogiliselt puhtamaid kohti maa peal.

Metsikult kasvava ženšenni ekstrakt tugevdab naha vastupanuvõimet ümbritseva keskkonna kahjulikele mõjudele, stimuleerib nahakudede uuenemist, annab nahale talle vajalikke toitaineid ja niisutavaid elemente, annab talle elujõu, taastab ja säilitab tema noorust ja värskust.

Ginseng Winter Creami – spetsialiseeritud kreemi, mis kaitseb nahka külma ilmaga, koostisse kuuluvad lisaks ženšennile ka pojengi ja Hiina angelica ekstraktid, hüaluroonhape ja E-vitamiin. Kreem moodustab nahal kaitsva kihi ja kaitseb kahjulike mõjutuste eest külmal aastaajal. On kõrgelt hinnatud mäesuusatajate seas.

Ideaalselt täiendavad hooldust rohelisel teel baseeruvasse sarja kuuluvad vahendid. Roheline tee on tuntud oma unikaalsete farmakoloogiliste omaduste poolest ja see on üks tähtsamaid ravimtaimi Hiina traditsioonilises meditsiinis. Selle koostisse kuulub suurel hulgal erinevaid bioaktiivseid aineid, mikroelemente ja vitamiine.

Öökreemi näole Pulanna Sebum Control Night Cream on külmal aastaajal parem kasutada kui päevast. Päevakreemi, vastupidi – õhtul, mis võimaldab naha niisutamist, kartmata seda „külmutada“.

Nahahoolduse põhireeglid:

  • hooldus peab täpselt vastama nahatüübile ja vanusele
  • mistahes nahk, sõltumata tüübist ja aastaajast, vajab niisutamist
  • pärast pesemist ja enne kreemitamist tuleb kindlasti kasutada toonikut naha PH taastamiseks
  • nahka peaks alati kaitsma ilmastikumõjude eest. Päevane kaitsev kreem (meigialus) ja öine taastav kreem on vajalikud alati
  • ja mis kõige tähtsam – regulaarsus.