Naha erihooldus suvisel ajal

Suve hooajal on rohelise tee baasil kerge ja hella aroomiga tootesari näonahale suurepäraseks hoolduseks. Lõuna- ja Idamaades, kus peetakse rohelist teed traditsiooniliseks joogiks, ei põe inimesed peaaegu kunagi nahavähki, kuigi on pidevalt kõrvetava päikesevalguse käes.

Roheline tee sisaldab rekordarvu oksüdante ja tugevamaid bioerguteid. Kokku on rohelises tees üle mitmesaja tervisliku aine, kaasaarvatud väärtuslikud amiinohaped, parkained, valgud, fermendid ja vitamiinid. Tee P- vitamiini sisaldus onpulanna-blog-image-june-02-et-2016 mitmeid kordi suurem kui tsitruselistel ning A- provitamiini väärtus lehtedes ületab selle kogust porgandis. Roheline tee on samuti B, C ja E- vitamiini rikas. Unikaalset koostist rikastavad mikroelementide ja mineraalide kompleksid ning väärtuslikud eetrlikued õlid.

Suvel on nahale põhiprobleemiks niiskuse puudumine peale külma talve, seega peab pöörama erilist tähelepanu tema niisutamisele. See probleem puudutab kõiki vanuse- ja näotüüpe. Pinnapealsed kortsud on niiskusepuuduse esimesed tundemärgid. Kõnealune tootesari niisutab nahka aktiivselt, tõstes selle vastupidavust negatiivsete väliste teguritele, tugevdab veresooni ja omab antioksüdeeruvat toimet. Naturaalsed fotofiltrid on lisatud toote koostisesse.

Teepuu õli saadakse peamiselt Lõuna Hiinast; see on peaaegu lõhnatu inimese rasunäärmeid meenutav eritis ja seega isegi talutav allergikutele. Toode teeb naha pehmeks ja siledaks.

Rohelise tee baasil toonikum – Green Tea Balancing Toner ei sisalda piiritust ja seda võib isegi randa kaasa võtta. Ta rahustab nahka ning annab värske tunde. Sari sisaldab ka niisutavat päevakreemi Moisturizing Day Cream ja toitvat öökreemi Pulanna Sebum Control Night Cream. Pallide või spiraalidena laetud geeli ja kreemi unikaalne kooslus, lasevad Teil endal segada vajaliku tasakaalustatud ja sobiva kreemi. Rasvase nahale sobib 12 palli kreemi ja rohkem geeli, kuivale nahale aga vastupidi. Kreemi kasutamisel vältige silmapiirkonda sattumist.

Silmalaugude hooldusgeeliga on eriline lugu. Silmapiirkond vajab erilist hoolitsust – kuna see on väga tundlik piirkond. See loomulikust rasvast kõige vabam koht reageerib eriti teraselt keha üldisele väsimusele, unepuudusele, psühhilistele häiretele ning igale haigusele, millega kaasneb palavik. Selle naha all on vähe liigeseid, mis teeksid selle tugevaks ja hoiaks pringina. Peale sellele on silmapiirkonnal veel suur koormus.

Tee omab väga häid põletikuvastaseid ja ärritust leevendavaid omadusi. Sellepärast lisatakse seda tootmisel antibakteriaalsetesse kreemidesse. Nahaarstid soovitavad „teekosmeetikat“ isegi allergiliste kalduvustega inimestele.

Suvisel ajal on palju ahvatlusi  ja üks neist on ere päike. Nii tahaks selle valguses mõnuleda ja nautida kaunist päevitust – ent tuleks olla valvel, et liiga palju UV-kiirgust võib viia Teie naha enneaegse vananemiseni.

Põhilised tunnused:

  • Pigmendilaikude tekkimine
  • Kollageeni langus

Kaasaegsete arusaamade järgi tekivad esimesed kortsud just ultraviolettkiirguse tõttu.