Testime kalamarjal ja teemandipuudril põhinevat mitsellaarvett (4 arvamust)

Pulanna lasi välja uue kaaviaril ja teemandipuudril põhineva tootesarja, millesse kuuluvad pinguldav näokreem, pinguldav silmaümbrusseerum ja mitsellaarvesi. Sellest viimasest juttu tulebki.

Toode on kosmeetikaturul üsna uus. Mitsellaarvesi võeti kasutusele alles hiljuti ja esimesena hakkasid seda hindama nahahaigusi – psoriaasi, dermatiiti, ihtüoosi ja kseroosi põdevad inimesed. Nende haiguste puhul on kokkupuude klooritud veega äärmiselt vastunäidustatud. Sellele asus alternatiiviks mitsellaarvesi. Kuna vahend eemaldab tugeva meigi ja mustuse tavapärase pesemiseta, on üha enam naisi hakanud seda kasutama.

Tootja kinnitusel asendab see toode kõiki seni tuntud puhastusvahendeid ja ületab neid tulemustelt. Otsustasime kalamarjal ja teemandipuudril põhinevat mitsellaarvett testida.

Rühm vabatahtlikke pidi nädala jooksul iga päev kasutama oma tavalist vahendit ja mitsellaarvett. Selleks, et näha ja tunnetada erinevust, tuli ühte näopoolt puhastada oma vahendiga, teist aga mitsellaarveega ja võrrelda pärast pesemist vatitampoone ja oma tundeid.

Vaat, mis selgus:


“Tavaline vahend, mida enne seda kasutasin, meeldib mulle väga. Õrn näopiim eemaldab meigi suurepäraselt, ei nõua tugevat hõõrumist ja on veega kergesti mahapestav.

Kalamarja baasil mitsellaarvesi on meeldiva, tagasihoidliku lõhnaga ja eemaldab meigi vaevata. Vees niisutatud tampooniga on väga meeldiv nägu puhastada. See tekitab värskuse ja puhtuse tunde. Tampoonile jäänud meigi ja mustuse jälgede erinevus on vapustav. Mulle tundub, et isegi jume on pärast mitsellaarvee kasutamist ühtlasem. Lisaks selle ei ole seda vaja maha pesta. Kuna puudub liigne kokkupuude klooritud veega, kuivab näonahk järelikult vähem. Veekindlat ripsmetušši on väga kerge eemaldada. Asetasin lihtsalt niisutatud tampoonid mõneks sekundiks silmadele, pühkisin kerge liigutusega ja tušš tuli hetkega maha.”

Julia S., 48-aastane


“Ma ei meigi ennast iga päev. Hommikul ja õhtul pesen nägu tavalise kraaniveega, kannan nahale toitekreemi ja kõik. Nagu paljudel naistel, on ka minu nahk pigem kuiv. Seepärast olen pidevalt hädas kreemi valimisega. Pärast mitsellaarvee kolmepäevast kasutamist vähenes pingul naha tunne pärast pesemist kordades. Toode on meeldiva konsistentsiga, kergelt õline, kuid nahal pole seda absoluutselt tunda. Tampoonile jäid mustuse jäljed nii hommikul kui õhtul. Kohutav, kui palju saasta päeva jooksul nahale koguneb!”

Jelena T., 46-aastane


“Mulle meeldib väga uute toodetega katsetada. Nahk on mul kombineeritud, Т-piirkond on rasune. Meigi eemaldamiseks kasutan spetsiaalseid vahendeid.

Hommikuti pakub naha puhastamine naudingut, aga õhtuti pole mul erilist tahtmist näoga tegeleda. Mitsellaarvesi mulle meeldis. See on meeldiva lõhnaga ja ülimalt kerge konsistentsiga. Oli tunne, nagu oleksin pesnud nägu allikaveega. Puhastasin mõnuga ka kaela ja dekoltee piirkonda.”

Jelena K., 37-aastane


“Meie vesi on pehmelt öeldes mitte kõige parem. Harilikult lasen sel seista ja lisan mõne tilga sidrunimahla. Hommikuti hõõrun nägu jääga. Meigi eemaldamiseks kasutan puhastuspiima või -vahtu. Olin alati tulemusega rahul. Kuni nägin erinevust. Ei saa öelda, et tampoonid oleksid jahmatamapanevalt erinenud. Jah, mitsellaarvett kasutades saavad tampoonid mustemaks. Kuna valin tooteid hoolikalt, eemaldavad ka mu igapäevased puhastusvahendid suurepäraselt nii meigi kui kõik muu, mis on päeva jooksul näole kogunenud. Erinevus on pigem tundes. Arvan, et mitsellaarveega on väga meeldiv palaval suvepäeval rannas nägu pühkida. See värskendab suurepäraselt ja tekitab vapustava puhtuse tunde!”

Iren N., 37-aastane


Mitsellaarvesi sobib ideaalselt kõigile nahatüüpidele. Selle koostisse kuuluvad taimsed ekstraktid, vitamiinid ja õli. Kuna seda ei ole vaja maha pesta, jätkub kõigi kasulike koostisosade toime ka pärast näo pesemist.

Üks nüanss siiski on. Mitsellaarvee regulaarsel kasutamisel on sarvestunud nahaosakeste eemaldamiseks soovitav kas või kord kahe nädala jooksul kasutada õrna ženšenni koorivat kreemi, mille aset varem täitis käterätik.

Meie kodulehel saab kalamarjal ja teemandipuudril põhineva tootesarjaga põhjalikumalt tutvuda, selle kohta küsimusi esitada ja oma arvamust avaldada.